Известие

Collapse
No announcement yet.

Нафта вместо бензин

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

20 литра нафта е мн...за бензим може да се допусне например 55 л нафта с 3-4 л бензин....
    Няма да сваляш резервоара...източва се горивото принудително от маркуча, който отива преди филтъра...включва се помпата с едни релета до акумулатора.
    И промиваш с чист бензин например 3-4 литра и тогава сипваш чист и си караш....вс ще поеме бензиностанцията ако имаш касова и си се сетил още като е станало да го направиш...пазиш ли касовата нямаш грижи...на нея пише какво гориво е сипано....
    sigpic
    Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Уважаеми колеги,за да не се получават такива недоразумения,сипвайте си винаги горивото сами,както правя Аз,за да няма после "Ах,ох какво стана ,къде са гледали!!!!!Хайде със здраве!

Comment

Няма винаги възможност да си сипеш сам...а и все пак това им е работата на хората...Просто ако не си сипваш сам, поне гледай кой пистолет хваща и касовата преди да запалиш...това е лесно!
        sigpic
        Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Винаги си отварям капачката и го чакам да налее, като приключи си я затварям и тогава отивам да плащам!
          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Днес си взех колата от сервиз момчетата казаха че са промили всичко и че всичко е наред дано да няма никакви последствия!

Благодаря ви много!

Comment

В началото по кротко я карай, не и раздавай всичката газ и налей 100 октана и всичко ще е наред.
              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                Винаги си отварям капачката и го чакам да налее, като приключи си я затварям и тогава отивам да плащам!
                И аз така правя!

AR 145 2.0 16v Turbo 300+ whp powered by ICIDesign
                AR 155 2.0 16v SUPER
                Toyota Corolla 2014 S Premium
                Moskvich 2140

Comment

Първоначално публикувано от tonimeer Покажи съобщение
                  И аз така правя!
                  И аз съм така
                  Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                  Нагоре по стълбата, която води надолу
                  sigpic